PUBLICITAT

Escaldes donarà 80.000 joguines a Càritas i a les escoles bressol

El preu total del material ascendeix a 6.000 euros

Per El Periòdic

Algunes de les joguines recollides en una campanya antiga de Càritas.
Algunes de les joguines recollides en una campanya antiga de Càritas. | Arxiu ANA

El comú d’Escaldes-Engordany va informar de la posada en marxa d’una iniciativa encaminada a fer una donació de joguines a l’entitat benèfica Càritas. A més, la corporació també distribuirà joguines en alguns departaments del comú, com ara les escoles bressol o l’espai lleure. Segons va explicar el comú, aquesta iniciativa «té el seu origen en l’adquisició de joguines en una recent subhasta judicial», en la qual les administracions tenen accés i poden postular.

El preu final del lot de joguines va ser de 6.000 euros, tot i que el seu valor «és molt més elevat», ja que engloba unes 8.000 referències  segons el tipus o la classificació de les joguines, que corresponen a unes 80.000 unitats totals.

En aquests moments, el comú es troba en converses amb Càritas per establir els protocols i la manera en què se’ls farà arribar el lliurament. Tot i això, tal com va avançar la corporació, la gran majoria del gruix total d’articles es repartirà al llarg dels dies vinents.

La donació d’emmarca en la campanya ‘Cap nen sense joguina’ que s’impulsa cada any per Nadal a favor de Càritas Andorra. Des de l’organització de l’acte benèfic, van recordar que aquest any és especialment important participar en la campanya tenint en compte la situació de crisi econòmica i social derivada de la incidència de la Covid-19 al país.

PUBLICITAT
PUBLICITAT