PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els comuns reparteixen un tercer test d’antígens

La voluntat és donar seguretat a les darreres trobades

Per El Periòdic

Cartell indicador del dispositiu a Sant Julià de Lòria.
Cartell indicador del dispositiu a Sant Julià de Lòria. | Twitter / Comú de Sant Julià de Lòria

Davant d’una nova data de reunions familiars com és el dia de Reis, els comuns i el Govern han acordat una tercera ronda de repartiment de tests d’antígens. Igual que les dues anteriors, la tercera ronda del dispositiu busca minimitzar el risc de transmissió de la Covid-19 durant les festes de Nadal.

A Sant Julià de Lòria, la primera parròquia que els va començar a repartir, s’ha habilitat el vestíbul del Centre cultural lauredià des d’ahir, entre les 9.00 i les 19.00 hores, i avui, entre les 9.00 i les 15.00 hores. Per evitar aglomeracions, es poden recollir per nuclis de convivència i també els d’altres persones si es porta el carnet de la CASS. 

Per la seva banda, el comú d’Escaldes-Engordany va comunicar que el lliurament de proves es durà a terme entre les 8.00 i les 17.00 hores de dilluns a dijous, i de les 8.00 a les 15.00 hores els divendres, de manera ininterrompuda i sempre que no coincideixi amb un dia festiu. El lloc escollit per a la recollida de tests és el Servei de Tràmits de la corporació, ubicat a la planta baixa de casa comuna, i s’haurà de presentar el seu número de cens. 

Al seu torn, el comú d’Ordino va informar que distribuirà el tercer paquet d’autotests nasals d’antígens a partir d’avui a les 8.00 i fins a les 20.00 hores. El paquet s’entrega a la sala la Buna, i serà imprescindible presentar el carnet de la CASS al personal autoritzat per recollir-lo. Des del comú recomanen que la recollida dels tests dels diferents membres de la unitat familiar el faci una única persona, que haurà d’acreditar-se degudament.

Des del comú d’Andorra la Vella informen que començaran a distribuir els tests també avui 5 de gener. Tant els ciutadans d’Andorra la Vella com els de Santa Coloma que no hagin anat a buscar prèviament els seus tests gratuïts d’antígens com aquells que en vulguin un tercer poden adreçar-se a l’edifici administratiu comunal de Prat de la Creu per recollir-los. El punt de repartiment s’habilitarà a la planta baixa, on hi ha les oficines de l’Espai Ciutadà del comú. L’horari de recollida és de 8.00 a les 15.00 hores els dies laborables.

A Canillo, el comú va arrencar ahir la tercera campanya d’entrega de les proves a l’Oficina de Turisme, i s’allargarà fins demà, 6 de gener. D’aquesta manera, l’atenció d’ambdós dies restants de repartiment serà en l’horari comprès de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00 hores o bé fins a exhaurir existències.

Finalment, a la Massana també es va arrencar ahir la tercera ronda d’entrega de tests d’antígens a la Sala de la Closeta, i clourà avui amb un horari de 8.30 a 17.30 hores, recomanant l’assistència d’un únic membre per unitat de convivència. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT