PUBLICITAT

Gairebé 8.600 euros per l’acció Samarretes per la Infància

Els guanys s’han repartit entre les associacions Toubabs i AINA

Per El Periòdic

Entrega dels guanys de la campanya Samarretes per la Infància.
Entrega dels guanys de la campanya Samarretes per la Infància. | Viladomat

L’Acció Samarretes per la Infància ha recaptat gairebé 8.600 euros. Així ho van explicar fonts de Viladomat, que van apuntar que «la filosofia de la Ronda per a la Infància sempre ha estat ajudar els que ajuden i aquest any, entre l’aportació de FEDA, la venda de les samarretes tant al museu de FEDA com a les botigues Viladomat» han permès recaptar aquesta xifra de diners per la causa, que s’ha repartit entre les dues associacions nacionals: Toubabs i AINA. «S’han repartit en parts iguals entre les dues associacions, tocant els 4.118,62 euros per cadascuna». 

Des de Viladomat també van informar que ahir al matí va tenir lloc la presentació dels resultats de l’acció 2020 del projecte esmentat, promoguda per Joan Vilana. L’acte va tenir lloc a la botiga Intersport Outdoor, a Andorra la Vella. En aquest sentit, van explicar que l’esdeveniment va comptar amb la presència de Vilana, dels representants de les dues associacions beneficiàries del projecte i les representants de la parapública FEDA i de l’empresa Viladomat. 

Tot i la pandèmia, la campanya es va desenvolupar amb l’objectiu de, segons van apuntar, recaptar fons pels infants tocats, precisament, per la crisi sanitària i econòmica derivada de la Covid-19 a través de Toubabs i AINA. Sobre les entitats, van apuntar que pel que es refereix a Toubabs, «és un projecte solidari per fer visible i ajudar a les persones de Gàmbia en el context de pandèmia, mentre que a través d’AINA, amb Mossèn Ramon de Canillo al capdavant, es proposa un ventall d’activitats educatives pel jovent, sobretot a l’estiu, però també durant tot l’any.

Mitjançant la campanya s’ha aconseguit vendre prop de 700 samarretes: «Tot i que a causa de la situació actual l’acció s’ha fet més tard que de costum, FEDA ha venut les samarretes al Museu i al seu personal, mentre que a través de Viladomat, les samarretes han estat a la venda als centres comercials des de mitjans d’agost i fins a finals de novembre». També van afegir que «les dues associacions agraeixen molt l’acció tenint en compte els temps que corren, perquè de ben segur que ajudarà a seguir amb la seva tasca per ajudar els menys afavorits».

PUBLICITAT
PUBLICITAT