PUBLICITAT

El MoraBanc incorpora a Artsiom Parakhouski

El jugador arriba del Tsmoki Minsk que juga a la VTB

Per El Periòdic

Artsiom Parakhouski.
Artsiom Parakhouski. | MoraBanc Andorra

Segons va fer saber el MoraBanc a través d’un comunicat emès ahir a la tarda, el club incorporarà, fins a final de temporada, el pivot bielorús Artsiom Parakhouski. El jugador, tal com van indicar, medeix 2,11 metres i té 33 anys. Parakhouski arriba provinent del Tsmoki Minsk que juga la VTB i la Basketball Champions League.

En la competició domèstica, el jugador que pròximament vestirà de tricolor estava acreditant 11 punts i 6.8 rebots per partit per un destacable 13.4 de valoració. De fet, el bielorús acumula diverses experiències al màxim nivell europeu. En aquest sentit, cal destacar que ha jugat amb equips que han disputat l’Eurolliga i que va ressaltar amb diversos clubs com, per exemple, l’Unics Kazan de Rússia o el Maccabi de Tel-Aviv, a Israel. 

Pel que es refereix també al seu passat, però més recent, el MoraBanc va apuntar que Parakhouski va dividir la temporada anterior a la present entre l’Estrasbourg francès i el Partizan de Belgrad. A banda d’això, el club andorrà també va destacar que l’època que el bielorús debutarà amb el MoraBanc conformarà la seva primera experiència a l’ACB després d’haver jugat, també, a la lliga bielorussa, la israeliana, la ucraïnesa, la francesa, la sèrbia, la russa i la turca.

Segons va opinar el director tècnic del MoraBanc, Francesc Solana, «es tracta d’un jugador important, molt gran i que ens ha de donar consistència i contundència prop de la cistella». També va afegir que «Parakouhski coneix bé el joc i té experiència en l’alta competició, i això ens ajudarà a ser més competitius».

PUBLICITAT
PUBLICITAT