PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cicland ven més de 600 abonaments des de l’inici del servei

Des del setembre s’han contractat 42 subscripcions anuals

Per Judith Sáez

Imatge d’arxiu d’un usuari agafant una bicicleta elèctrica de Cicland.
Imatge d’arxiu d’un usuari agafant una bicicleta elèctrica de Cicland. | Maricel Blanch

L’empresa de bicicletes elèctriques del Principat, Cicland, no ha notat una davallada del nombre de clients aquest 2020, malgrat la pandèmia i les dificultats socioeconòmiques posteriors. De fet, des de la companyia destaquen que «ha estat un bon any» i que des de l’inici del servei han venut 608 abonaments, tant anuals com de petit ús.

«Els clients que sempre hem tingut s’han mantingut i els altres han entrat al servei», va destacar el gerent del negoci, Erik Fraissinet a EL PERIÒDIC. En concret, des que Cicland van instal·lar un nou software de registre al setembre es va inscriure 63 usuaris, 18 més a l’octubre i 13 al novembre. Del total, 42 van optar per contractar una subscripció anual, 15 n’han fet un petit ús i 37 han utilitzat les bicicletes puntualment. I és que, en aquesta línia, Fraissinet va valorar que durant l’estiu i, en especial, a partir de setembre el nombre d’usos va incrementar, també tenint en compte que els mesos de confinament total el negoci va tancar. «A l’estiu hem tingut molts usos i ara, a la tornada a la feina també. Tot i això, a les dades no es veurà reflectit ni es veurà la progressió en els trajectes anuals a causa del tancament», va assenyalar, tot incidint en què «el balanç de l’activitat realitzada és bastant positiu».

Per altra banda, el gerent va manifestar que any rere any l’ús del servei va a l’alça en relació amb la sensibilitat de la població per potenciar la mobilitat sostenible. «Passa a altres països d’Europa», va matisar.

A més, des de l’empresa van destacar que no s’ha notat reticències per part dels usuaris a l’hora de compartir vehicles. En aquesta línia, el gerent va recalcar que se segueix el protocol en matèria sanitària, el qual consisteix a desinfectar dues vegades al dia les bicicletes, així com recomanen l’ús dels guants, a banda de l’obligatorietat de dur mascareta. «No hem tingut un impacte, els usuaris amb abonament han fet ús del servei igualment», va concloure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT