PUBLICITAT

Càritas engega campanyes de recollida d'aliments

  • L'organització detecta un augment de la solidaritat durant les festes de Nadal
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els voluntaris del banc d'aliments preparen els lots Foto: TONY LARA

Càritas Andorra engega, com cada any durant aquestes festes, diferents campanyes de sensibilització de la població vers persones i famílies que es troben en una situació desafavorida, així com de recollida de diferents productes, que van des d'aliments fins a joguines. Els responsables d'aquesta organització, tal com recull l'ANA, detecten una major receptivitat per part de la població pels volts de Nadal, motiu pel qual aprofiten justament aquestes dates per realitzar més accions.

Una de les campanyes que Càritas organitza tot just abans de Nadal és la que es du a terme en tres centres educatius, amb l'objectiu de recollir aliments entre l'alumnat. Aquesta campanya té lloc durant l'última setmana lectiva del trimestre i cada alumne d'aquests tres centres aporta alguna cosa. Aquest any, des de Càriats han pogut fer lots d'aliments per a unes 50 famílies, que són les que normalment ja reben ajuts del banc d'aliments.

Segons el president de l'organització a Andorra, Agustí Font, «aquesta campanya ha permès que les famílies més necessitades d'Andorra rebin un extra d'aliments». Font és qui certifica precisament l'augment «de la sensibilització del ciutadans durant les festes de Nadal».

El banc s'engreixa / El banc d'aliments veu créixer el nombre d'aliments durant aquestes dates. Aquesta acció solidària beneficia al voltant d'una quarantena de famílies durant l'any, que per Nadal reben un lot extra cedit pels alumnes de les escoles on es du a terme la campanya de recollida d'aliments. A més, aquest any hi ha hagut treballadors que han decidit ser solidaris amb els més necessitats i han donat l'import econòmic del que han considerat que valien els seus lots de Nadal a Càritas,una acció molt ben valorada per l'entitat.

D'altra banda, Càritas organitza una campanya de recollida de joguines. Les previsions són arribar als 650 joguets recollits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT