PUBLICITAT

Canillo vol una pròrroga de sis mesos pel Palau de Gel

El temps es destinarà a buscar entesa per donar-li continuïtat

Per El Periòdic

La façana del Palau de Gel d’Andorra.
La façana del Palau de Gel d’Andorra. | Visitandorra

El Comú de Canillo va enviar ahir una carta a la propietat del Palau de Gel expressant la seva ferma voluntat d’arribar a una entesa per a la continuïtat de l’equipament. Els cònsols van comunicar per escrit que la instal·lació constitueix «un complex esportiu, social i cultural de referència i de primera magnitud, que ofereix un servei públic d’interès general a la parròquia i també al país». 

Per aquest motiu, i donant resposta a la carta que l’administració pública va rebre per part de la propietat el passat 17 de desembre notificant les condicions de lliurament de la infraestructura el pròxim 1 de gener, el comú va manifestar «preocupació, perquè s’està duent a terme un procés de negociació entre les parts per renovar o establir un nou contracte d’arrendament a partir d’aquesta data». Així, la corporació va sol·licitar que la propietat accepti que el termini de sis mesos en el qual es mantindrà l’activitat de la llar d’infants comunal, també es faci extensiu a tot l’edifici del Palau de Gel per poder arribar a una entesa o poder concloure les negociacions en curs.

Els màxims responsables de l’administració comunal, Francesc Camp i Marc Casal, van demanar una proposta a la propietat que concreti el preu de l’arrendament, el termini i les restants condicions essencials del nou contracte. També van voler saber el preu de venda de la finca i la forma de pagament de la mateixa en cas que hi hagi aquesta opció sobre la taula.

PUBLICITAT
PUBLICITAT