PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La reinterpretació de Tappert viatja de la Llacuna al Thyssen

Les obres les han realitzat els alumnes de l’Escola d’Art d’Andorra la Vella

Per El Periòdic

Cervera mostra una obra.
Cervera mostra una obra. | TONY LARA

El vestíbul del Museu Carmen Thyssen Andorra acollirà des d’avui i fins al 10 de gener el conjunt d’obres que componen RE-interpretant Tappert, una mostra gratuïta que fins ara es trobava al Centre Cultural la Llacuna. La sorprenent exposició compta amb 36 treballs inspirats en l’obra Variété de George Tappert, peça integrant de l’exhibició Influencers en l’art. De Van Goyen al Pop Art. Sota la mirada personal dels alumnes de l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, s’han usat múltiples disciplines. 

Neus Mola, cap de l’Escola d’Art, ressalta la bona resposta dels alumnes i la seva implicació en el projecte. «Propostes com aquesta són sempre molt enriquidores pel seu gran potencial creatiu perquè dona com a resultat una gran diversitat de visions i percepcions diferents», va assenyalar. Per la seva banda, el conseller de Cultura i de Promoció Turística de la capital, Miquel Canturri, va remarcar la col·laboració amb el Museu Carmen Thyssen Andorra i la importància d’establir vincles i sinergies entre el sector públic per potenciar les iniciatives i el treball dels creadors del país.

Aquesta col·laboració entre ambdues institucions suposa, segons Teresa Areny, cap de projectes del museu, «el millor exemple per mostrar la importància d’unir punts de vista tan diferents, com el professional i l’aprenent, que enriqueixen les dues parts. La visió amateur d’una obra professional és la unió perfecta per fer créixer el fet artístic i des del museu volem que les diferents exposicions puguin continuar sent un motiu d’inspiració i motivació per als artistes del país». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT