PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc viatja a Bolonya amb els deures fets i sense cap pressió

Colom no vol deixar escapar el ‘momentum’ i parla de la importància d’una victòria de cara a futurs compromisos

Per Vicente Pallarés

David Jelínek intenta anotar contra la Virtus Bolonya a casa.
David Jelínek intenta anotar contra la Virtus Bolonya a casa. | Eurocup/Martin Imatge

El MoraBanc s’enfronta avui a terres italianes al líder del grup C de l’EuroCup, la Virtus Bolonya. El conjunt italià és mostra intractable i està invicte en la competició continental, la qual està destinat a guanyar o, almenys, lluitar per fer-ho. No obstant això, el MoraBanc arriba a l’enfrontament amb els deures fets i sense cap pressió, amb el top 16 ja assolit i havent de prioritzar el proper matx de la Lliga Endesa que tindrà lloc aquest diumenge, enmig de la particular marató de partits tricolor, contra el Tenerife.


«Vam treure l’últim partit i això ens dona molta tranquil·litat per  anar a Bolonya. És un partit que no té molta transcendència, però l’hem de jugar i fer-ho el millor possible, que els jugadors tinguin bones sensacions i que els que les tenen menys bones les recuperin. Competirem com fem tots els partits i intentarem guanyar-lo», va reconèixer el membre del cos tècnic David Eudal. El MoraBanc va vèncer el passat diumenge el Movistar Estudiantes a casa, per la qual cosa l’equip no ha pogut pensar en aquest partit ni entrenar de cara a la Virtus, ja que ahir va començar el seu viatge a primera hora del matí. «Tenim poc temps per preparar-lo, però anem amb bones sensacions. Si haguéssim perdut contra l’Estudiantes, seria realment un partit complicadíssim. Estudiarem els jugadors, que els coneixem tots; és un equip molt bo que opta al títol», va afegir Eudal.


Sobre aquest poc temps de preparació i el ritme trepidant de partits també va parlar Guille Colom. «És el que ens toca aquest mes, no ens aturem. És difícil oblidar-te de les victòries i les derrotes aviat. Després d’aquest partit, també en tenim molts seguits i seguirem jugant-los. El que hem de fer és descansar per estar bé el dia del partit». I és que Colom és d’aquells que no miren la classificació en aquest tipus de partits: «Per nosaltres és important perquè amb l’última victòria agafem una mica més de momentum, com diuen els americans, i és important per enfocar el següent partit».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT