Els andorrans compleixen en el debut a la Copa del Món

Oriol Olm assoleix dos top 10 en la categoria sub-20

Els andorrans a Adamello.
Els andorrans a Adamello. | FAM

La primera prova del calendari internacional d’esquí de muntanya, la Copa del Món d’Adamello, va tenir lloc el passat cap de setmana. Nou mesos després, sis corredors de l’equip nacional van poder tornar a la competició, participant en les dues proves que es disputaven. A l’sprint del dissabte, Oriol Olm va aconseguir la vuitena posició de la categoria sub-20. En categoria sènior, David Pérez va ser el corredor nacional que va marcar un millor resultat, classificant-se en 40a plaça. A tan sols un segon, va classificar-se Gerber Martín, aconseguint la 42a posició. Sergi Casabella i Adrià Bartumeu es van posicionar en 45a i 46a posició respectivament. Ahir, a la cursa vertical, on van córrer tots sis, Olm va assolir la desena posició.