PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dispositiu de tests d’antígens, a punt per als cribratges al Nadal

Benazet recorda que s’han de fer poques hores abans de la reunió

Per Judith Sáez

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant l’actualització, ahir.
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant l’actualització, ahir. | SFGA/CEsteve

Les administracions ja tenen a punt l’operativa dels tests d’antígens gratuïts com una mesura més per garantir la seguretat en les trobades familiars durant les festes de Nadal. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va reiterar la importància de realitzar-se aquestes proves poques hores abans de l’esdeveniment, ja que en cap cas un resultat negatiu «és una garantia» i que, per això, cal extremar les mesures i no ajuntar-se més de tres bombolles de convivència. Avui comença  la distribució dels tests a la població major de sis anys censada a les parròquies.

CANILLO
D’avui al dimecres 23 de 09.30 a 19.30 hores, els veïns de la parròquia de Canillo podran anar a recollir els paquets gratuïts a les taquilles de l’edifici del telecabina de Canillo, així com a aquelles que estan situades al Tarter.

ENCAMP
L’administració encampadana començarà a distribuir els tests a partir del dilluns 21 de les 08.00 hores a 17.00 hores a les oficines de tràmits (el dia 24 es limitarà fins a les 13.00 hores) i de 9.00 hores a 13.00 hores i de 15.00 hores a 19.00 hores a la de turisme. Des del comú informen que això serà possible a les oficines tant d’Encamp com del Pas de la Casa.

ORDINO
La sala La Buna començarà a distribuir els paquets avui de les 09.00 hores a les 14.00 hores i la reactivarà de dilluns a dimecres de 8.00 a 20.00 hores. S’han habilitat dos circuits de sentit únic per recollir el test. Des del comú recomanen que una única persona reculli els tests de tota la unitat familiar, amb els carnets de la CASS corresponents. 

LA MASSANA
Els ciutadans de la Massana va van poder recollir ahir de 15.00 hores a 19.00 hores els equips per fer-se els tests. L’entrega s’està desenvolupant a la Planta Baixa de l'edifici La Closeta del comú que d’avui a dimecres estarà oberta de 9.00 hores a 19.00 h i dijous de 9.00 hores a 14. 00 hores. 

ANDORRA LA VELLA
La capital repartirà els tests a domicili a les persones majors de 80 anys que visquin soles. La resta es repartiran a l’antiga plaça de Braus i hi haurà d’anar una única persona del nucli, a la taula assenyalada amb la lletra que correspon a la inicial del cognom del cap de casa, i recollir els tests de tots els convivents inscrits en la seva unitat familiar. Estarà obert al públic de les 14.00 hores a les 21 hores avui i de les 20.00 h a les 21 hores de diumenge a dimecres. 

SANT JULIÀ DE LÒRIA
Els lauredians hauran d’anar a buscar els paquets a la plaça de la Germandat, concretament a l’aparcament vertical. L’horari disponible per fer-ho serà de 09.00 hores a 19.00 hores fins al dimecres i dijous fins a les 15.00 hores. Ahir ja se’n van repartir.

ESCALDES-ENGORDANY
Els tests es podran recollir al pavelló del Prat Gran de les 10.30 hores fins a les 17.00 h avui i demà i de 8.00 hores a 19.00 h de dilluns a dimecres. Per evitar aglomeracions i fer el lliurament àgilment, el comú recomana que es desplaci una persona per nucli.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT