PUBLICITAT

Faust Campamà inaugura una exposició al restaurant Plat’in

L’exposició es titula ‘Cartografies fractals, Mapes imaginaris’

Per Irene Mas Fàbrega

Faust Campamà i el propietari del restaurant Plat’in.
Faust Campamà i el propietari del restaurant Plat’in. | Cesar Vidal

L’artista andorrà Faust Campamà va inaugurar ahir una exposició al restaurant Plat’in sota el títol Cartografies fractals,mapes imaginaris. Segons va fer saber l’autor a EL PERIÒDIC, l’obra va ser elaborada «en temps de pandèmia i de confinament»; és a dir, durant la primera onada d’incidència de la Covid-19 al país. Tot i això, va explicar que la idea ja va ser plantejada abans. 
En concret, sobre l’exposició va destacar que «he canviat el color blanc que era el que acompanyava gairebé sempre la poesia de la meva obra, per un esclat de colors metàl·lics i reflexos brillants», fet que va relacionar amb la percepció personal que té del que ha suposat aquest any: «El 2020 ha estat un any dur com l’acer. Potser l’obra representa la llum que ens ha faltat durant tot aquest temps de foscor, no sé d’on ha sortit, però he canviat el color més fort de les purpurines». 
També va afegir que aquest any «ha estat molt dur pels creadors de Sebastien Besnier que treballen al restaurant que acull l’obra: «D’aquest balanç també va sorgir part de la idea de fer aquest maridatge d’art i cuina». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT