PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Verdú se’n surt quan estava en temps de podi

Xavi Cornella, Bartumeu Gabriel i Ty Acosta completen una bona actuació als Nacionals Júnior d’Alemanya

Per El Periòdic

Joan Verdú.
Joan Verdú. | FAE

Joan Verdú va tornar ahir a la competició i ho va fer amb un gran estat de forma que confirma els resultats inicials de la temporada. Tot i que no va finalitzar el gegant FIS de Veysonnaz, l’andorrà estava en temps de podi en ser quart a la primera mànega i mantenir el millor temps en la segona abans de sortir-se’n. Verdú no va poder completar la segona mànega d’una cursa que estava dominant durant la seva baixada marcant els millors temps. Malauradament, avui havia de competir de nou a la mateixa estació, però la cursa ha estat cancel·lada. 


D’altra banda, l’equip masculí de tècnica, amb Xavi Cornella, Bartumeu Gabriel i Ty Acosta, va disputar ahir l’última cursa d’eslàlom de Pfleders, Itàlia, corresponent als Nacionals Júnior d’Alemanya. Cornella va ser 5è, Gabriel 6è i Ty Acosta 11è. Cornella, amb 1.24.09, es va quedar a 0.70 del guanyador i a només 0.41 del podi. L’andorrà havia marcat el 14è temps en la primera mànega, però en la segona va remuntar posicions ja que marcava el segon millor temps. La cursa la va guanyar l’alemany Dominik Zerhoch amb 1.23.39. Bartumeu Gabriel, per la seva part, va fer un temps d’1.24.35, a 0.96 de Zerhoch. Ty Acosta, finalment, amb 1.24.76, va finalitzar a 1.37 del vencedor. La pròxima cursa de Cornella, Gabriel i Acosta serà el pròxim cap de setmana, a San Giovanni di Fassa, amb un gegant i un eslàlom, respectivament. 


A més, Matías Vargas va competir ahir en l’últim descens de la Copa d’Europa de Santa Caterina, Itàlia. L’andorrà va finalitzar el 60è. Vargas va marcar un temps de 1.07.35, a 3.53 del guanyador de la cursa, que va ser l’austríac Clemens Nocker amb 1.03.82. La pròxima cita de Matías Vargas serà els pròxims dies 21 i 22 de desembre, al supergegant de la Copa d’Europa d’Altenmarkt.


Per altra banda, l’equip de velocitat femení ja ha tornat a Andorra. L’esquiadora Cande Moreno, així com l’skiman Pablo Vallina, han donat positiu per Covid-19 tot i les mesures constants de precaució que es duen a terme per a tots els equips que surten a l’exterior del Principat.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT