PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts un home i una dona per agressions a dos menors

S’efectuen un total de 17 detencions al llarg de la darrera setmana

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Policia.
Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Policia. | Maricel Blanch

Una dona de 32 anys i un home de 39 anys van ser detinguts la darrera setmana per agressions a menors. Així ho va informar ahir el Cos de Policia mitjançant el balanç de detencions efectuades que fan públic cada dilluns, on es desprèn que el total de detinguts la setmana passada van ser 17 persones.

La primera detenció esmentada es va realitzar el dissabte, 12, a Andorra la Vella, on es van requerir els cossos de seguretat per una disputa familiar en un domicili on els agents van constatar que la dona havia agredit la filla menor de la seva parella, i per això se l’acusa d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. En el segon cas, la Policia es va endur l’home per haver agredit al seu fill menor, se’l va acusar del mateix. Els fets van succeir el darrer diumenge, dia 13, a la Massana.

A banda d’aquests dos successos, dins del grup de detencions per altres delictes també es va detenir un home no resident de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública i l’ordre socioeconòmic, després de ser localitzat el dia 9 al Pas de la Casa amb 1.800 paquets de tabac, valorats en 6.264 euros. A més, el detingut havia fet cas omís als agents interventors. En aquest apartat, també es va efectuar la detenció a Arinsal d’una dona resident de 36 anys, presumpta autora d’un delicte contra la funció pública per desobeir un ordre d’expulsió administrativa; i la detenció d’una parella, dona de 43 anys i home de 33 resident, com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, per haver presentat documentació inautèntica de cara a sol·licitar l’autorització de residència a immigració per reagrupament familiar.

Així mateix, durant la darrera setmana, es van dur a terme 11 detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, set homes residents d’edats compreses entre els 26 i els 60 anys amb taxes d’alcohol en sang superior a les permeses; un home no resident de 26 anys en un control rutinari; un altre de 26 i resident, positiu en una prova salivar de control de tòxics que a més posseïa 0,6 grams de marihuana; un resident de 58 anys, que a banda de tenir una taxa d’alcoholèmia per sobre de la permesa estava crebrantant una ordenança penal de suspensió del permís de conduir; i una dona de 26 anys i un home de 66, ambdós residents, positius en alcoholèmia i que van patir un accident respectivament. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT