PUBLICITAT

Primera edició del certamen de microteatre ‘Combat de dramaturgs’

Aquesta proposta neix amb la voluntat de seguir donant visibilitat als diferents oficis teatrals

Per El Periòdic

Un detall del cartell de la primera edició del certamen de microteatre ‘Combat de dramaturgs’.
Un detall del cartell de la primera edició del certamen de microteatre ‘Combat de dramaturgs’. | ENA

 

La Jove Companyia Nacional d’Andorra (Jocand) engega la primera edició del certamen de microteatre ‘Combat de dramaturgs’, adreçat a joves d'entre els 16 i els 21 anys. Aquesta proposta neix amb la voluntat de seguir donant visibilitat als diferents oficis teatrals i donar suport als joves artistes creadors, en aquesta ocasió en el camp de l’escriptura dramàtica.

El jurat, compost per tres professionals de les arts escèniques del país, seleccionarà les quatre obres finalistes que accediran al ‘Combat final’. Els textos seran representats pels integrants de la Jocand en format lectura/semimuntatge, el diumenge 28 de març de l'any que ve, en el marc de les celebracions del Dia mundial del teatre. La representació serà oberta al públic en format de ‘combat’ i seran els espectadors els que decidiran quina és l’obra guanyadora.

El termini de lliurament dels originals conclourà el diumenge 21 de febrer. Segons informen des de la Jocand, l'autor de l'obra guanyadora entrarà a formar part de l'equip artístic de la Jove Companyia Nacional d’Andorra, i la seva obra serà publicada al web de la revista Portella. A més, els quatre autors finalistes rebran un diploma i un lot de textos teatrals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT