PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Comú d’Encamp proposa circ per les festes de Nadal

Les entrades costaran 12 euros per als adults i seràn vuit euros per als infants

Per El Periòdic

Imatge del cartell del circ d'Encamp.
Imatge del cartell del circ d'Encamp. | Comú d\'Encamp.

El Comú d’Encamp oferirà aquest Nadal una proposta lúdica de circ, que comptarà amb diverses sessions d’acrobàcies, contorsionisme i malabars. La sala de festes del complex esportiu i sociocultural d’Encamp acollirà la proposta, que es programa amb l’objectiu de completar el cicle d’espectacles en l’àmbit cultural per a públic infantil que, segons indiquen des del comú, ha tingut «molt bona acollida aquest any, i que s’ha convertit en un atractiu de la parròquia i del país».

Durant els dies de les festes escolars de Nadal, des del dia 18 de desembre fins al 6 de gener, excepte el dia 24 de desembre, s’han programat sessions de matí (12 hores) tarda i vespre, depenent del dia, per tal de poder acollir el màxim d’assistents possible tenint en compte la capacitat limitada de l’espai al 30% per complir amb tots els protocols de seguretat i prevenció per la pandèmia.

La producció de l’espectacle d’acrobàcies i malabars va a càrrec d’Ángel Dias, provinent de circs dels països veïns, i Gatzara Espectacles. Al circ hi participen onze artistes damunt de l’escenari i la proposta ha guanyat un dels primers premis del Festival de Circ de Montecarlo i ha participat en el programa televisiu Got Talent. L’espectacle tindrà un cost de 12 euros per adults i de vuit euros per als infants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT