PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Palau de Gel acull concerts tot el Nadal

Les entrades per les grades seran gratuïtes i de pagament pels patinadors

Per Judith Sáez

Imatge d'uns usuaris patinant al Palau de Gel de Canillo.
Imatge d'uns usuaris patinant al Palau de Gel de Canillo. | Visitandorra.com

Patinar sobre gel i gaudir de música en directe serà possible a partir d’aquest dissabte al Palau de Gel d’Andorra, a Canillo. En el marc de les activitats programades per Nadal, conjuntament amb el programa La cultura no s’atura i el Ministeri de Cultura, l’administració comunal oferirà concerts dintre del complex. Segons va explicar el cap del Departament de Dinamització Turística i Cultural del comú, Francesc Oriol, a EL PERIÒDIC «ens fa especialment il·lusió reprendre aquesta activitat de caràcter  cultural en una instal·lació per la qual tindrem 200 entrades reservades a les grades, que tenen capacitat per a 1.500 persones, així com per a la gent que estigui patinant».

L’artista que donarà el tret de sortida a aquestes actuacions, que es faran els pròxims dissabtes a les 18.00 hores, serà Patxi Leiva. Així, el músic presentarà el seu nou disc Andorfines el dia 12, seguit de Divas el dia 19, The Swing Girls el dia 23, Antònies Darkness el 2 de gener, Tarraco Sufers l’endemà (3 de gener), i Old School el 5 de febrer. Les entrades per a les grades seran gratuïtes, mentre que les dels patinadors seran entrades de pagament a la pista amb lloguer de material.

A més, Oriol va afegir que «pensant en les mesures de distanciament i tots els protocols al respecte per la Covid-19, hem decidit fer els espectacles dins la pista de gel». D’aquesta manera, va destacar que «el músic s’asseurà en una part de la pista de gel i tant les persones que estan a les grades com les que estan patinant podran escoltar-lo».

Per altra banda, el cap del departament comunal va subratllar que una de les altres activitats destacades per aquest Nadal «atípic», marcat per la pandèmia mundial del coronavirus, és l’entrega de cartes al Pare Noel i als patges reials dels Reis Mags d’Orient. En concret, Oriol va detallar que tots els infants de Canillo podran dur els seus desitjos sense haver de demanar cita prèvia, ja que es comptarà amb personal que controli els aforaments i que es mantinguin les distàncies de seguretat.

«Hem adaptat una caseta, un lloc de recepció on tots els nens i nenes podran portar la carta», va exposar el responsable, tot afegint que serà se situaran a la plaça Carlemany. Així mateix, va ressaltar que allà també està ubicat el pessebre canillenc, que ja compta amb 12 anys d’experiència.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT