PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els cavalls lluminosos tornen a recórrer l’avinguda Meritxell

Dissabte que ve hi haurà un nou espectacle de la mà de des Quidams

Per El Periòdic

L’espectacle ‘Fiers à cheval’, a l’avinguda Meritxell.
L’espectacle ‘Fiers à cheval’, a l’avinguda Meritxell. | ANA / M. F.

la Compagnie des Quidams va tornar a portar ahir a la tarda els seus cavalls a l’avinguda Meritxell. La companyia, que ja havia participat en anteriors edicions del Poblet de Nadal d’Andorra la Vella, va recórrer amb Fiers à cheval l’eix comercial, en el qual va ser el segon dels cinc espectacles itinerants que el Comú d’Andorra la Vella ha programat en el marc del Poblet de Nadal. El següent serà dissabte que ve, també amb la Compagnie des Quidams, que oferirà Totems. Dissabte 19 serà el torn de la companyia La belle Zana Bang bang amb La vie en rose i clourà la proposta El Carromato, el dia 26, amb Big dansers. Tots els espectacles tindran lloc a les 19.30 hores. 

Pel que fa a les activitats gratuïtes infantils que se celebren a la capìtal continuen en marxa i es concentren en diversos espais. D’una banda, la plaça Guillemó acull l’Oficina de Correus Màgica regentada per un grup de menairons i on els infants podran dipositar les cartes que adrecin al Pare Noel i els Reis, que està oberta cada dia fins al 5 de gener entre les 17.30 i les 20 hores. Per l’altra, el Parc de Nadal ubicat a l’antiga caserna dels bombers, amb les atraccions de l’Arbre de Nadal màgic i el trenet Megabross, i la nòria, a la plaça de la Rotonda.

Cal recordar que el Poblet de Nadal està obert tots els dies d’11.00 a 21.00 hores i inclou un espai dedicat a la gastronomia, amb diverses propostes de cuina per emportar. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT