Vinyes, Caminal i Guillamet, podi a les 4 hores de Lleida

Els tres pilots es mostren «molt contents» d’acabar tercers de la categoria «al final d’una carrera tan dura»

Vinyes, Caminal i Guillamet a Lleida.
Vinyes, Caminal i Guillamet a Lleida. | FOTOESPORT

Joan Vinyes, Melchor Caminal i Quim Guillamet van completar una edició més de les 4 hores off-road de Lleida, aquesta vegada en la tercera posició de la classe 2  i la vuitena absoluta. L’equip de Baporo Motorsport va saber adaptar l’estratègia prevista al que succeïa en la pista i això el  va fer mantenir una posició entre el top 10, malgrat pilotar un vehicle de prestacions inferiors en un cap de setmana sense pluja ni boira, però amb ratxes de vent molt fortes a la localitat catalana. Els tres pilots es van mostrar «molt contents d’estar en el podi al final d’una carrera tan dura». La prova de resistència de terra de Lleida no tancarà la temporada 2020 per a Joan Vinyes, ja que aquest dissabte 12 de desembre disputarà un Ral·li Madrid molt particular que posarà el punt final al CERA d’una temporada atípica.