Irineu Esteve obtè el cinquè lloc a la Copa d’Europa a Suïssa

Carola Vila aconsegueix un lloc en el top 15 en una cursa de 57 corredores

Irineu Esteve a Suïssa.
Irineu Esteve a Suïssa. | FAE

Aquest era el cap de setmana de retorn a la competició per la disciplina d’esquí de fons amb Irineu Esteve, Carola Vila i el júnior Quim Grioche. Tornava la temporada de curses amb la Copa d’Europa de Ulrichen-Goms, a Suïssa, on Esteve va assolir la cinquena posició i Vila la  quinzena. Esteve tornava amb uns 15 quilòmetres patinadors i ho va fer acabant cinquè en una cursa de 115 corredors, amb 35.32,9, a només 29,4 segons del guanyador, el rus Artem Maltsev, i a només 10 segons del podi. Pel que fa a Carola Vila, disputava la seva segona cursa del cap de setmana. Després de ser 57a el dissabte en l’sprint d’1,3 quilòmetres, distància que va disputar per tornar a competir i desfer nervis, ahir va aconseguir un lloc en el top 15 en els 10 quilòmetres patinadors. L’andorrana va marcar un crono de 28.27,3, amb +2.01,7 respecte a la vencedora, la italiana Francesca Franchi. La cursa ha comptat amb 57 corredores. Per la seva banda, Quim Grioche, que és sub-18 , va competir en la categoria sub-20 i va acabar 39è en els 10 quilòmetres patinadors entre 102 participants. El dia 13 es disputarà la Copa del Món a l’estació de Davos, a la qual acudiran Esteve i Vila.