PUBLICITAT

El president de l’ATA dimiteix al·legant motius personals

El 15 de desembre es faran eleccions i es decidirà qui pren el relleu del càrrec

Per Irene Mas Fàbrega

Foto d’arxiu d’una parada de taxis d’Andorra la Vella.
Foto d’arxiu d’una parada de taxis d’Andorra la Vella. | TONY LARA

Després de sis mesos al càrrec, el fins ara president de l’Associació de Taxistes d’Andorra (ATA), Lluís Donsión, va presentar la seva dimissió justificant que la decisió la prenia per motius personals relacionats amb la mateixa disponibilitat de temps. Segons va explicar ell mateix a EL PERIÒDIC, «he presentat la meva dimissió perquè no tinc disponibilitat. Soc president d’altres entitats com, per exemple, del Club de Judo. A més a més, exerceixo com a secretari d’organització del partit Progressistes-SDP i no arribo a tot».

Pel que es refereix a la seva substitució, Donsión va apuntar que «encara no sabem qui prendrà el meu càrrec. De moment no sento de ningú que em vulgui substituir». Igualment, va explicar que la següent assemblea de l’associació tindrà lloc el pròxim 15 de desembre, i que la trobada s’emmarca en les eleccions per triar una nova junta: «La decisió de prendre un càrrec gairebé sempre es pren a últim moment. Esperem que la setmana que ve ja hi hagi substitut».

Fins llavors, el president de l’ATA va explicar que tant ell com la junta que presideix treballen «en funcions per temes relacionats amb el funcionament intern» i va explicar que la seva tasca en relació amb la nova funcionalitat que desenvolupa a l’entitat es desenvolupa de manera superficial: «Per exemple, si la central s’espatllés o passes alguna cosa semblant, com que estem en funcions ens n’ocuparíem nosaltres, però ja no prenem decisions de res».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT