PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vallnord inaugura temporada sense pistes d’esquí obertes

L’estació oferirà serveis gastronòmics i activitats alternatives d’oci

Per El Periòdic

Imatge del restaurant Coll de la Botella de Vallnord-Pal Arinsal.
Imatge del restaurant Coll de la Botella de Vallnord-Pal Arinsal. | Maricel Blanch

Vallnord-Pal Arinsal iniciarà la temporada d’hivern, però sense obrir les pistes d’esquí en sintonia amb les decisions preses per les autoritats. Segons va informar el domini ahir, avui mateix s’inaugurarà l’àmbit gastronòmic amb l’obertura del restaurant del Coll de la Botella, que estarà disponible per a tots els públics fins al 8 de desembre i tornarà a obrir durant tots els caps de setmana fins al dia de l’inici de temporada, que s’estima que sigui a principis de gener, d’acord amb l’obertura dels complexos esquiables de la resta d’Europa.

Pel que fa als sopars d’alta muntanya, Vallnord-Pal Arinsal va recordar que el primer tindrà lloc el pròxim dilluns dia 7 de desembre, també al restaurant del Coll de la Botella. Com sempre, els clients podran reservar el seu sopar contactant amb l’estació.

Finalment, el 8 de desembre, en el dia festiu la Purissima, l’estació va comunicar que obrirà la zona de trineus del sector Pal així com altres activitats alternatives i el restaurant Expresso ubicat a la Caubella de Pal. A mesura que passin els dies, l’estació compartirà totes les activitats alternatives que estaran disponibles durant aquest temps.
Vallnord va assegurar que seguirà tots els protocols sanitaris en els seus establiments de restauració per a la seguretat dels clients i serà obligatori l’ús de mascareta. Destacar que avui al migdia, una cinquantena de treballadors que estaran de servei aquests dies han passat tots una prova d’antígens amb resultat negatiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT