PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’encesa de llums de Nadal inicia el Mercadet de l’Avet de la Massana

L’acte inaugural va comptar amb una actuació musical

Per El Periòdic

Tret de sortida del Mercadet de l’Avet de la Massana.
Tret de sortida del Mercadet de l’Avet de la Massana. | EDUARD COMELLAS

Tret de sortida oficial al Mercadet de l’Avet de la Massana, que comptarà amb cinc dies d’activitats culturals i compres de proximitat a la plaça de les Fontetes. L’acte inaugural va ser l’encesa de llums de Nadal, on la cònsol major, Olga Molné, va oferir un discurs en el qual va assenyalar que enguany el mercat massanenc «s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies, de la mateixa manera que haurem de celebrar les festes buscant moments d’il·lusió i felicitat adaptats a les mesures sanitàries».

D’altra banda, amb la voluntat de destacar la vessant més participativa de la Massana, element primordial de la nova proposta de promoció cultural i econòmica, l’acte inaugural va comptar amb una actuació dels joves artistes The Teens Project, una companyia sorgida del Punt 400, i van acompanyar a les autoritats en l’encesa.

Tanmateix, un dels elements més destacats del Mercadet és l’avet que decoraran els infants de la parròquia, ja que per a Molné «els hem volgut implicar perquè durant aquesta crisi ens estan demostrant molta comprensió, molta paciència i molt sentit comú».
A més, la cònsol també va arrencar el discurs amb unes paraules en record de l’antic copríncep Valéry Giscard d’Estaing i de l’escriptor andorrà Albert Salvadó. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT