PUBLICITAT

Les estacions d’esquí no obriran, com a mínim, fins al gener

"Hem arribat a la convicció que en el context actual és la millor decisió", ha afirmat Espot

Per El Periòdic

El cap de Govern, Xavier Espot, i el president d'Ski Andorra, Francesc Camp, moments previs a la compareixença d'aquesta tarda.
El cap de Govern, Xavier Espot, i el president d'Ski Andorra, Francesc Camp, moments previs a la compareixença d'aquesta tarda. | SFGA

 

Les estacions d'esquí d'Andorra no obriran portes, com a mínim, fins a principis de gener. Així ho ha comunicat aquest dijous el cap de Govern, Xavier Espot, després de l'anunci de la Generalitat de Catalunya de no passar al tram 2 del pla de desescalada a partir del dilluns vinent. "Hem arribat a la convicció que en el context actual és la millor decisió, no només des de la perspectiva sanitària, sinó des d'una perspectiva econòmica i social", ha afirmat. Amb la incertesa de quan obriran les pistes catalanes i espanyoles, i amb l'anunci del govern català, Espot ha assegurat que es "compromet l'aixecament del confinament perimetral a partir del 21 de desembre". A més, l'Estat espanyol va anunciar aquest dimecres un confinament perimetral de les seves autonomies entre el 23 de desembre i el 6 de gener, i "això significa que, a hores d'ara, la mobilitat entre Andorra i Espanya per Nadal no està, ni de bon tros, garantida, més aviat al contrari". Tot i això, el cap de Govern ha assenyalat que al llarg dels pròxims dies i setmanes "seguirem lluitant de valent per aconseguir aquesta integració a la comarca o regió sanitària veïna", ja que es tracta "d'una qüestió de justícia i permetria temperar aquesta decisió tan negativa per nosaltres" com és que no pugui haver-hi mobilitat per les festes nadalenques.

-seguirà ampliació-

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT