PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter d’Escaldes inicia aquesta setmana la defensa del campionat

L’equip escaldenc uneix aquest any en la línia d’atac els tres màxims golejadors de la temporada passada

Per Vicente Pallarés

Genís Soldevila, el màxim golejador de la Lliga Multisegur 2019-20.
Genís Soldevila, el màxim golejador de la Lliga Multisegur 2019-20. | interescaldes.com

La Lliga Multisegur Assegurances 2020-21 començarà, per fi, aquest cap de setmana després de patir dos ajornaments a causa de la Covid-19. Ho farà amb un autèntic partidàs entre dos dels aspirants al títol o, almenys, a obtenir una de les places europees. A les 11.00 hores del diumenge trepitjaran la gespa l’FC Santa Coloma i la UE Engordany. Malgrat ser la primera jornada, els dos equips saben que els tres punts en aquest partit seran vitals a final de temporada al tractar-se de dos rivals directes. 


Seguidament, tindrà lloc el torn del campió, l’Inter d’Escaldes, que començarà la defensa del títol contra la UE Sant Julià a les 14.30 hores. El trident format pel pistoler Genís Soldevila, Bruno Lemiechevsky i Nico Medina, els tres màxims golejadors de la temporada passada, podria debutar de manera conjunta en la línia d’atac convertint-se en un dels grans atractius d’aquest matx. «He vist molt bé l’arribada de Rodri perquè en sap molt i ens dona consells» declarava aquesta setmana Lemiechevsky sobre el fitxatge del nou mànager esportiu del club escaldenc. «Com tot l’equip, seguim amb la mateixa il·lusió de començar com més aviat millor i amb moltes ganes queaixò arranqui», va afegir el davanter uruguaià, que s’enfrontarà al seu exequip en la primera jornada.


A les 18.00 hores, serà el torn de l’equip que va ascendir de la Lliga Unida, el Penya d’Andorra, i el que va evitar el descens a aquesta mateixa competició imposant-se a l’FS La Massana. Per tant, tot indica que es viurà un altre duel entre dos rivals directes al llarg del present curs. La Penya aterra a Primera Divisió amb un projecte renovat tant en la vessant esportiva com en la institucional i el rendiment dels 12 fitxatges encara és una incògnita. La notícia dolenta de la setmana la deixa l’Atlètic Escaldes, que també presentava un nou projecte molt il·lusionant, però el seu debut contra la UE Santa Coloma haurà d’esperar a causa d’un brot de Covid-19 entre els membres de la plantilla que ha afectat la majoria d’ells.


«Com ja va passar al final de la temporada passada, quan els partits eren també a porta tancada, la Federació Andorrana de Futbol emetrà tots els partits de la Lliga Multisegur Assegurances per FAF TV Live. Aquest diumenge, doncs, tothom podrà seguir la primera jornada de competició», va informar la Federació Andorrana de Futbol. A més, el partit entre l’Inter i el Sant Julià també podra seguir-se per Ràdio Valira.


D’altra banda, la Lliga Unida també donarà el tret de sortida mab quatre partits més: UE Santa Coloma B - CE Jenlai, FS La Massana-Ranger’s FC, FC Encamp-FC Ordino i Atlètic Amèrica-UE Engordany B. A priori, l’Ordino i La Massana són els principals candidats al títol i, per tant, a l’ascens directe. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT