PUBLICITAT

Joan Vinyes seguirà amb Suzuki al 2011 en l'Espanyol sobre asfalt

  • L'andorrà mantindrà Mercader com a copilot i buscarà reeditar el títol en 2RM
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Joan Vinyes ha estat el primer andorrà en assegurar-se el futur immediat en aquesta època de lluita per tancar els pressupostos. A escassos dies de finalitzar la campanya 2010 el pilot andorrà ha tancat la renovació amb l'escuderia Suzuki. Un any més, per tant, correrà amb el Swift 1600 en el campionat d'Espanya de ral·lis sobre asfalt i amb Jordi Mercader de nou com a copilot, en busca de reeditar el títol en la categoria de dues rodes motrius fins a 2.000 centímetres cúbics.

El director General de Suzuki Ibèrica, Juan López Frade, va ser l'encarregat de fer pública la continuitat de l'equip en la gala d'entrega de premis de la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme (RFEDA): «Hem decidit seguir apostant per la competició. L'equip oficial i la Copa d'Espanya reforcen la imatge esportiva de Swift», va dir. El director esportiu, Manel Castrillon, va parlar d'igualar els resultats obtinguts al curs 2010: «L'esforç de Suzuki i dels patrocinadors ha estat gran i nosaltres intentarem recompensar repetint el títol en 2 rodes motrius. Si sumem l'experiència de Vinyes i la joventut d'Antxustegi tenim un bon planter de pilots i ja estem desitjant començar la pròxima campanya».

«SOM UNA PINYA» / El propi protagonista, Vinyes, estava més que satisfet perquè ha vist complert el seu desig de renovar amb l'equip que l'ha ajudat a guanyar un títol al 2010; la seva satisfacció era evident i així la va exterioritzar lloant el seu entorn: «Estic encantat amb l'equip; funcionem com una pinya i es respira un molt bon ambient». I sobre el cotxe tampoc no es va quedar curt, sent decisiu també alhora d'arribar a un acord amb l'escuderia: «El cotxe és molt competitiu, cosa per la qual la renovació ha estat gairebé automàtica. Tenim treball per endavant i estic ansiós de començar la nova temporada», va dir.

8 PROVES confirmades / El calendari, a falta d'una confirmació oficial, compta amb deu proves de les quals hi han vuit confirmades. Les altres dues són Nila Joiosa, que iniciaria el calendari el 26 de març i l'altre Astúries, el 10 de setembre. Les segures son la segona cita el 16 d'abril a Canàries, la tercera el 14 de maig a Cantàbria, la quarta el 28 de maig a les Rias Baixas, la cinquena serà a Ourense el 18 de juny, el 10 d'agost continuará a Ferrol, el 8 d'octubre a Llanes, el 5 de novembre a Sierra Morena i el 19 de novembre acabarà a Madrid.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT