Llobera torna «satisfeta» d’Espanya amb l’onzè lloc

La pilot andorrana manté el ple de curses completades al creuar la línia de meta a la Baja Dehesa d’Extremadura

Margot Llobera a Extremadura.
Margot Llobera a Extremadura. | MEDIA MARGOT LLOBERA

Margot Llobera va aconseguir finalitzar la Baja TT Dehesa d’Extremadura «gaudint sobre la moto com no ho feia des de fa temps», segons la pilot andorrana, que manté el ple de carreres completades fins la data. Llobera va finalitzar la prova en l’onzena posició de la classificació general. La cursa extremenya es dividia en dues jornades i el dissabte, en dos especials de 98 i 55 quilòmetres respectivament, mentre que el diumenge va tenir lloc una única prova de 150 quilòmetres.

La jove pilot andorrana s’enfrontava a la seva primera carrera sobre la nova KTM 450 Ral·li i «torna a casa con la satisfacció d’haver gaudit sobre la moto i d’haver-se adaptat a la perfecció a la nova muntura», tal com va explicar el seu equip de comunicació, tot i patir una caiguda en la primera especial, que li va retardar en la classificació general de la prova. Més endavant, al final de la segona especial del dia, Llobera es va trobar amb Felipe López amb problemes en pista en haver-se quedat sense benzina. Sense dubtar-ho malgrat haver perdut ja minuts en la classificació per la caiguda, es va detenir i va ajudar el seu company cedint-li uns valuosos litres per a poder arribar a meta. Així doncs, la pilot va demostrar la seva esportivitat amb aquesta acció que la va apartar del top 10. El diumenge, l’andorrana va adoptar un ritme més conservador i va creuar la meta onzena, sent la segona classificada femenina. «Ha sigut una cursa molt ràpida amb pistes precioses en les quals es podia córrer molt», va declarar Llobera, que ja és a Andorra.