PUBLICITAT

El Carmen Thyssen presenta el programa ‘Nadal al Thyssen’

Les activitats començaran el 27 de novembre i acabaran el 10 de gener

Per El Periòdic

Foto d’arxiu de la façana del Museu Carmen Thyssen.
Foto d’arxiu de la façana del Museu Carmen Thyssen. | MARICEL BLANCH

Amb motiu de la celebració de les festes de Nadal, el Museu Carmen Thyssen Andorra organitza un programa d’activitats destinat al públic familiar que començarà el divendres 27 de novembre i finalitzarà el 10 de gener de l’any vinent. Sota el títol Nadal al Thyssen, l’equipament ofereix un any més, un seguit de propostes per a l’experimentació artística, fomentant la participació cultural en l’àmbit local i de país.


Segons va explicar Teresa Areny, cap de projectes del museu, «en un moment tan especial i ple d’incerteses a causa de la situació de pandèmia per la Covid-19, des del Museu Carmen Thyssen Andorra volem estar prop de la nostra societat i oferir un seguit d’activitats per gaudir en família a través de l’art. La cultura és important pel benestar de les persones i des del museu en volem donar testimoni de la seva necessitat».

Calendari d’activitats

El calendari d’activitats arrencarà el pròxim 27 de novembre, amb la instal·lació d’un arbre de Nadal, on tothom podrà participar deixant-hi escrit el seu anhel. Aquesta iniciativa estarà disponible en horari d’obertura del museu, fins al 10 de gener de 2021 i es trobarà ubicada a l’exterior de l’equipament.


Els dies 28 i 29 de novembre es realitzarà el taller de creació d’estels per descobrir la tècnica de l’origami o papiroflèxia. L’activitat és una proposta artística adaptada a tots els nivells de dificultat, amb l’objectiu de decorar l’arbre de Nadal d’una manera creativa i diferent.


Els dies 5 i el 6 de desembre serà el torn d’una activitat consolidada que es realitza cada primer dissabte de mes i en aquesta ocasió, la temàtica serà festiva amb l’acompanyament de música i d’ambient plens de màgia nadalenca.


Els dies 12, 13, 19 i 20 de desembre, es proposarà el conta-contes nadalenc, Les aventures del menairó Tararí, carter de l’oficina màgica de correus, on les famílies s’endinsaran en una història farcida de peripècies que haurà de superar el valent menairó Tararí, per tal d’arribar a temps al Pol Nord. El conte s’acompanyarà d’un taller de postals de Nadal on els artistes grans i petits podran fer les seves creacions úniques i escriure els millors desitjos per aquestes festes.

Reserva prèvia

Els interessats en participar a les activitats programades en l’espai EduCarmen, podran escollir entre diferents sessions distribuïdes els dissabtes a les 11.15 hores, a les 12.30 hores , a les 15.30 hores, a les 16.45 hores, a les 18.00 hores i els diumenges a les 11.15 hores i a les 12.30 hores. Totes les sessions tindran un aforament limitat a sis places. Les activitats són gratuïtes amb reserva prèvia o bé a través del telèfon. El programa està supervisat i aprovat pels protocols sanitaris del Ministeri de Salut en relació amb la crisi sanitària.

PUBLICITAT
PUBLICITAT