PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arrestats dos residents de 27 i 21 anys per agredir els seus pares

Per El Periòdic

Imatge d'un agent de Policia.
Imatge d'un agent de Policia. | Maricel Blanch

La Policia va detenir dos nois joves per agredir els seus respectius progenitors. Segons consta en el balanç de detencions publicat ahir pel cos de seguretat, el primer d’ells va ser detingut aquest dissabte passat a Andorra la Vella. Es tracta d’un resident de 27 anys i va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits el dia abans, ja que una dona -la mare- manifestava haver estat agredida per ell al seu domicili, tal com consta en la denúncia que va presentar en dependències policials. Els agents van aconseguir detenir el noi l’endemà.

Quant al segon arrestat, la nota policial destaca que els serveis dels agents van ser demandats a un domicili d’Escaldes-Engordany a les 23.43 hores de dissabte passat per una disputa de l’interessat amb el seu pare. En aquest cas, l’interessat hauria agredit al progenitor i la parella d’aquest. Així mateix, també se li atribueix un presumpte delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. L’implicat és un jove resident de 21 anys.

En total, el Cos de Policia va procedir a la detenció de 12 persones durant aquesta darrera setmana (del 16 al 22 de novembre). En concret, les detencions efectuades es van dur a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (cinc) i altres delictes (set).

La Policia també va detenir dijous passat a Escaldes-Engordany un home resident de 41 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i contra la funció pública. Els agents van ser requerits perquè el conductor d’un turisme, després d’un conflicte de circulació, va fer cas omís a l’ordre d’aturar-se per verificar la documentació per part d’un agent de circulació. Va emprendre la marxa i va posar en perill la integritat de l’agent perquè fins i tot hauria arribat a donar un cop amb el retrovisor a l’esquena del funcionari, segons el relat policial.

Dues persones també van ser detingudes com a presumptes autors d’un delicte contra l’Administració de Justícia. En concret pel crebantament d’una Ordenança Penal de suspensió del permís de conduir. Així, per una banda, els agents de circulació van arrestar una dona resident de 49 anys a Encamp el dia 18 a les 8.04 hores, mentre que l’endemà, a les 18.10 hores a Sant Julià de Lòria, van procedir amb un home resident de 53 anys. Els detinguts per delictes contra la seguretat de trànsit oscil·len entre els 19 i els 40 anys.

Abusos a menors

Per altra banda, també es va procedir a arrestar una parella per cometre un presumpte delicte contra la llibertat sexual. L’actuació per part del Cos de la Policia es va produir divendres passat, dia 20 a les 21:50 hores. La parella implicada en els fets són un home i una dona residents de 42 i 36 anys, respectivament, i la víctima seria la seva pròpia filla menor d’edat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT