PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tres altes a l’hospital i una cinquantena de positius més

La segona onada registra 5.398 casos, dels quals 822 es mantenen actius

Per El Periòdic

Façana de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | ANA

Durant la jornada passada es va detectar gairebé una cinquantena de nous positius. Segons les dades facilitades pel Govern en relació amb l’actualització epidemiològica, són 49 els casos de coronavirus identificats, que eleven la xifra de casos totals des de l’inici de la pandèmia a 6.256. D’aquests, 5.398 corresponen a la segona onada. Pel que fa al nombre de persones que han superat la malaltia, Salut va informar que són 5.358, mentre que, en aquests moments, encara resten 822 casos actius.

El canvi principal en les darreres 24 hores són les altes hospitalàries. En concret, ja hi ha tres pacients menys a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, un fet que determina un total de persones ingressades superiors a la vintena (21). A planta, hi ha 13 pacients i a la Unitat de Cures Intensives (UCI) n’hi ha vuit. En aquest cas, des del centre sanitari van comunicar que sis requereixen ventilació mecànica.

Es tracta d’una nova jornada en la qual l’Executiu no va notificar cap altra defunció pel virus Covid-19, i es mantenen en 76 les morts totals. Pel que fa a la població escolar, 24 aules estan sota vigilància activa amb vuit de total i 16 de parcial, a banda de 22 aules sota vigilància passiva.

PUBLICITAT
PUBLICITAT