PUBLICITAT

La Sant Silvestre no tindrà estrelles però sí una alta participació

I. MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Demà a la nit la Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria inundarà la parròquia de barrets de Pare Nöel en un any atípic en què es disputarà abans de la Nit de Nadal.

En aquesta edició no hi hauran estrelles de renom possiblement perquè aquestes sempre provenien d'Espanya com és el cas del clàssic José Luís Blanco o Eva Arias ja que amb tota probabilitat la Operació Llebrer ha pogut afectar en aquest aspecte, però no ha nivell participatiu.

Malgrat que la participació serà per primera vegada de pagament –cinc euros, com a conseqüència de que la majoria de la gent no retornava els xips– fins a la data d'ahir hi havien 400 preinscripcions a través de la web i Víctor Martínez va preveure que «arribarem a les 800». Aquesta xifra demostra que els diners –és un preu mòdic, molt més baix que la majoria de les Sant Silvestres que es celebren a Espanya– no seran un impediment per als més fidels tenint en compte sobretot que la recaptació es destinarà a l'escola Meritxell tot i que fins passat el dia de Reis el Comú de Sant Julià no anunciarà per a què.

Les inscripcions es tancaran a les sis de la tarda i la cursa començarà a les deu de la nit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT