PUBLICITAT

La selecció de Koldo jugarà un amistós amb Moldàvia

  • De la Rosa augmenta al Nadal la preparació de la tricolor per a l'Europeu
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Koldo Àlvarez i Xavier de la Rosa, en diferents actes a la seu de la FAF Foto: el periòdic

La Federació Andorrana de Futbol va convocar ahir una roda de premsa per anunciar algunes novetats en les seleccions de futbol i futbol sala.

Per començar Koldo Álvarez va explicar que el combinat que ell dirigeix jugarà un partit amistós contra Moldàvia el pròxim 9 de febrer a l'Algarve, en un lloc i una hora encara per determinar. «Es tracta d'una magnífica pedra de toc per preparar el partit contra Eslovàquia», corresponent al Preeuropeu del 2012 i datat per al 26 de març. El seleccionador va detallar que per falta de dates oficials la tricolor no podrà jugar cap altr amistós i també explicar que Moldàvia i Eslovàquia tenen similituts en el joc ofensiu «perquè és anàrquic» i va puntualitzar que el segon «està un esglaó per sobre».tot i que Moldàvia «està fent una gran fase i té opcions de classificar-se per a l'Eurocopa».

Koldo també va avançar que «és possible» que hi hagin novetats, tant a nivell de jugadors com en la manera de jugar. «És un amistós i sempre va bé competir però també s'han d'aprofitar aquests partits per fer coses noves», va sentenciar.

El seu homòleg de futbol sala, Xavier de la Rosa, va indicar que les dates en el futbol sala no han quadrat com per pactar algun partit amistós però per contra ha planejat augmentar la feina de preparació de cara a l'Europeu durant aquestes festes de Nadal. «No jugar cap partit no és un problema; hem reduït el grup a 18 jugadors i aprofitarem per treballar la tàctica perquè aquí és on podem estar per sobre dels rivals».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT