PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS insisteix en tancar els protocols de la temporada d’hivern

López avisa que «està en joc l’economia» del país i «no ens podem permetre incertesa»

Per El Periòdic

Imatge de Pere López.
Imatge de Pere López. | PS

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata (PS) va defensar ahir al matí que els protocols per a la temporada d’hivern són una eina «de vital importància, fonamental per tal que els agents que treballen en el sector turístic puguin desenvolupar les seves tasques de comercialització i d’informació a clients, tour-operadors i proveïdors del sector turístic en general». Des de la formació van recordar que després de la primera onada de la Covid-19, es va convenir des del Govern que durant el mes d’octubre calia tenir tancats i definits els protocols per a la temporada d’hivern, i van lamentar que aquests encara no estiguin definits. El president del grup parlamentari, Pere López, va mostrar la seva preocupació pel fet que «en les darreres setmanes s’han deixat fins i tot de celebrar les reunions entre el Govern, Andorra Turisme i els agents del sector i no s’està donant resposta a les demandes, les cartes o comunicacions que s’estan trametent» a l’Executiu.

Amb l’objectiu de definir els protocols, els socialdemòcrates van tramitar una demanda d’informació i una pregunta oral, reclamant les actes, els calendaris de reunions i els informes tècnics. Concretament, des del PS es reclama la còpia de les actes de totes les reunions mantingudes, còpia de les cartes trameses per diferents associacions, confederacions, entitats o col·lectius del país relatives a l’establiment dels protocols d’hivern així com les respostes trameses pel Govern o Andorra Turisme a les mateixes i la còpia de tots els e-mails tramesos sobre la mateixa qüestió. 

Així mateix, López va demanar un «esforç» a l’Executiu a l’hora de «planificar i definir correctament», i no caure novament en una política de pedaços», ja que «està en joc una temporada d’hivern transcendent per l’economia d’Andorra i no ens podem permetre «la incertesa». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT