PUBLICITAT

La roda de fira s’omple de famílies el primer cap de setmana

El comú compta amb un servei de neteja específic per prevenir davant la Covid-19

Per El Periòdic

La roda de fira aquest cap de setmana en ple funcionament.
La roda de fira aquest cap de setmana en ple funcionament. | ANA/M.F.

Desenes de famílies esperaven expectants l’entrada en funcionament aquest cap de setmana de la roda de fira instal·lada a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella, i les seves il·lusions s’han complert amb escreix. Les cabines de la sínia s’han omplert d’unitats familiars a casa sessió, especialment a la tarda, quan el sol cau i la vista panoràmica des de dalt permet apreciar la ciutat il·luminada.


Segons va explicar la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial d’Andorra la Vella, Meritxell López, a l’ANA, «tot i que no tindrem xifres d’assistència fins dilluns al matí, el balanç és molt positiu. Malgrat que no hi ha presència de turistes, hi ha hagut molta afluència de públic familiar amb moltes ganes d’estrenar l’atracció i de gaudir de l’experiència».


Des que es va inaugurar la instal·lació, «el tram horari que més gent concentra és el de les cinc de la tarda, quan la gent surt a passejar», va remarcar López, que també va recordar el compliment de totes les mesures sanitàries establertes, tant en les cues, com dalt de la roda de fira. En aquest sentit, val a dir que les cabines són airejades, només poden ser compartides per grups de convivència habituals i es desinfecten convenientment cada vegada que són desallotjades. A més, el comú va contractar un servei certificat de neteja i desinfecció que elimina virus i bacteris.

PUBLICITAT
PUBLICITAT