L'FC Andorra deixa escapar la victòria i el liderat a Tarragona

El conjunt tricolor guanyava 0-2 amb un home més sobre la gespa, però el Nàstic aconsegueix la remuntada

Partit entre el Nàstic i l'FC Andorra.
Partit entre el Nàstic i l'FC Andorra. | Gimnàstic de Tarragona

L'FC Andorra deixa escapar tres punts d'or al Nou Estadi de Tarragona. El conjunt tricolor guanyava 0-2 en el minut 70 i gaudia de superioritat numèrica sobre la gespa a causa de l'expulsió d'Albarrán, però el Nàstic ha aconseguit imposar-se (4-2) amb una remuntada històrica pel conjunt grana.

L'equip local ha començat el partit provocant més ocasions de perill, però els de Nacho Castro han aconseguit avançar-se en el marcador a l'equador de la primera meitat gràcies a un gol de Carlos Martínez, que ha marcat per segona setmana consecutiva. Després de la reanudació, Rubén Bover ha anotat el segon amb un tir creuat després de recollir la pilota, que venia d'un rebuig dolent de Wilfred. A més, el partit es posava molt de cara quan, en el minut 68, Albarrán veia la targeta vermella per una entrada molt forta sobre Martí Riverola.

No obstant això, el conjunt català ha aconseguit retallar distàncies mitjançant un gol de vaselina de Gerard Oliva aprofitant una sortida dolenta de Miguel Bañuz. Més tard, a la treta d'un còrner, Brugui ha anotat un autèntic golàs de volea que posava de nou les taules en el marcador. Quintanilla, en el 89, li ha donat la volta a l'electrònic i de nou Brugui, en el 95, ha posat la sentència amb l'Andorra pensant únicament en atacar per tal d'obrar un miracle d'última hora que no s'ha pogut produir.