La sub-21 planta cara a una Anglaterra de Premier League

El combinat dirigit per Eloy Casals no pot obrar un nou miracle i cau amb orgull a l’estadi del Wolverhampton

Cristian García celebra el gol de penal contra Anglaterra.
Cristian García celebra el gol de penal contra Anglaterra. | FAF

La selecció sub-21 va caure ahir amb casta i orgull al Molineux Stadium contra Anglaterra, un combinat ple de jugadors de la Premier League contra els que ja van obrar el miracle de l’empat. Els locals van començar el partit amb domini de la pilota, però sense crear ocasions de perill més enllà d’algunes jugades a pilota aturada. Van passar gairebé 20 minuts quan Iker va haver de treure la primera mà al jugador del Chelsea Hudson-Odoi. Abans de la mitja hora de joc, els de Boothroyd es van avançar en el marcador amb un gol del migcampista del Liverpool Jones, que ja ha debutat en la Lliga de Campions. No obstant això, els d’Eloy Casals no es van rendir i abans del descans van aconseguir l’empat gràcies a un penal comès sobre De las Heras i transformat per Cristian García.  Wilmot va anotar el 2-1 en els primers minuts de la segona meitat, però la tricolor seguia insistint i va gaudir d’ocasions de Rosas Ubach i De Pablos que van obligar Ramsdale a estirar-se. Hudson-Odoi, de penal, va marcar la tercera i definitiva diana impossibilitant la remuntada.