PUBLICITAT

La Cambra i els comerciants del Pas estrenyen vincles

  • Iniciativa Publicitària arriba als 120 membres i assoleix nous suports
CLARA GARNICA
ENCAMP

Periodic
Els impulsors de la Iniciativa Publicitària. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Els comerciants del Pas de la Casa, a través de l'associació Iniciativa Publicitària creada a principis de l'estiu, han fet balanç de la seva activitat en una reunió celebrada dijous que va comptar amb la presència del cònsol d'Encamp, Miquel Alís, la delegació de l'ambaixada de França i el president de la Cambra de Comerç. Aquesta trobada va servir, entre d'altres aspectes, per millorar les relacions entre la Cambra de Comerç i els comerciants. Segons va reconèixer el president de l'entitat, Marc Pantebre, fins ara existia manca de comunicació entre el poble i la Cambra.

Pantebre va exposar també que els nous lligams havien de tenir en compte que els problemes del Pas són diferents als de la resta del país, posant com a exemple els horaris d'obertura i les quotes de treball. En aquest darrer sentit, els comerciants lamenten que les quotes de temporada no s'adapten a les necessitats del comerç del Pas de la Casa. Aquesta demanda ja ha estat efectuada al ministre d'Interior, Victor Naudi i al propi Servei d'Ocupació en una reunió recent.

120 membres, objectiu ser 500 / Iniciativa Publicitària tancarà l'any 2010 amb 120 comerços adherits. L'objectiu, però, és aconseguir l'adhesió de tots els comerços de la localitat, que pràcticament arriben als 500. D'aquesta manera augmentarà el seu capital econòmic per a poder realitzar activitats de dinamització de l'activitat comercial. Entre aquestes, ja s'ha tancat la instal·lació d'un rètol publicitari del Pas a l'Ospitalet, sota l'eslògan Shopping altitude. També s'està a punt de tancar amb l'alcalde de Porta l'embelliment de la rotonda d'entrada del Pas des de França. Cara l'estiu vinent, a més, s'organitzarà una jornada «de venda multitudinària» amb descomptes.

D'altra banda, i durant la reunió celebrada, Iniciativa Publicitària va aconseguir concretar el suport econòmic de dues entitats bancàries, de Grandvalira i del propi Comú d'Encamp.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT