PUBLICITAT

A la venda les entrades per a 'Prostitución'

Dirigida per Andrés Lima, l’obra està coproduïda, entre d’altres, per l’ENA

Per El Periòdic

Carmen Machi, en primer terme, una de les actrius de 'Prostitución'.
Carmen Machi, en primer terme, una de les actrius de 'Prostitución'. | ENA

Ja estan a la venda les entrades per assistir, el diumenge 22 de novembre a les 19 hores, al musical-documental 'Prostitución', que acollirà l’auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

Dirigida per Andrés Lima, l’obra està coproduïda, entre d’altres, per l’Escena Nacional d'Andorra (ENA), i compta en el seu equip amb dos andorrans, Alfons Casal com a ajudant de direcció i Héctor Mas en la producció executiva.

Tres actrius, Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste, compromeses com a dones i artistes, se submergeixen en el món ple de controvèrsia de la prostitució. 'Prostitución' s’emmarca en el calendari d’una 57a Temporada de teatre conjunta entre Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria marcada per les mesures de prevenció de la Covid-19 i amb aforaments reduïts per garantir els protocols de seguretat. Per això, el públic de l’auditori Claror haurà de complir les següents mesures: ús obligatori de la mascareta, hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada del teatre, s’haurà de garantir la distància de seguretat, les entrades i les sortides es faran de manera esglaonada i es desinfectarà la sala abans i després de cada funció. També es recomana no imprimir les entrades i presentar-les al telèfon mòbil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT