PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Iker encapçala una convocatòria per a repetir el miracle a Anglaterra

El porter destaca en una llista marcada per les absències dels convocats per Koldo

Per El Periòdic

Entrenament a l’Estadi Comunal.
Entrenament a l’Estadi Comunal. | FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va donar a conèixer ahir al vespre la convocatòria de la selecció sub-21 pel partit contra Anglaterra al Molineux Stadium del Wolverhampton, equip de la Premier League, amb capacitat per a més de 32.000 espectadors. 


El porter del segon filial del Vila-real Iker Álvarez és el nom més destacat de la llista, tenint en compte que homes com Alavedra, Àlex Martínez, Joan Cervós, Jordi Aláez o Ricard Fernández han sigut convocats amb l’ambsoluta. Ion Rodríguez i Carvalho són els altres dos porters que viatjaran a terres britàniques. A la defensa, hi torna a ser Cristian García, que va marcar el gol de l’empat contra Anglaterra en aquella tarda màgica que el futbol andorrà tardarà a oblidar. L’acompanyaran Àlex Alonso, Èric de Pablos, Joel Guillén, Joan Torres, Francisco Pomares i Miquel del Castillo. La llista d’Eloy Casals la completen els migcampistes Adrià da Cunha, Roberto Carlos Gomes, Dani Rodríguez, Èric Vales, Èric de las Heras, Brian Pubill i Alain Bernat i els atacants Albert Rosas, Izan Fernández, Sergi Suárez, Èric Pèlfort i Miquel Torres. 


El combinat nacional sub-21 s’enfrontarà a Anglaterra demà a les 20.30 hores en el partit corresponent a la ronda classificatòria per l’Europeu sub-21, on intentarà repetir l’empat a tres gols aconseguit al Principat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT