PUBLICITAT

Els pisters socorristes reben l'autorització del Govern per a constituir-se com a associació

L'objectiu principal de l'associació és el de ser reconeguts com a professionals específics en l'activitat de la neu

Per El Periòdic

Un examen pràctic per a obtenir la titulació de pister.
Un examen pràctic per a obtenir la titulació de pister. | ANA

L'associació de Pisters Socorristes d'Andorra (APSA) ha informat aquest dimecres a través d'un comunicat que ja han rebut l'autorització del Govern per tal de constituir-se oficialment com a associació. Els tràmits per fer aquest pas es van iniciar abans de la crisi sanitària, però els efectes de la pandèmia han alentit el procés. Tot i això, des de l'APSA han agraït "l'esforç extra" que ha fet l'executiu durant aquest temps per no "aparcar la nostra sol·licitud".

L'objectiu principal de l'associació és el de ser reconeguts com a professionals específics en l'activitat de la neu, amb la voluntat de sumar esforços per a la millora de la qualitat del servei del qual "vivim un bon grup de col·lectius", tot i que són conscients de la dificultat que suposa la gestió de qualsevol activitat en el món globalitzat actual. D'aquesta manera, en el text assenyalen que "estem aquí per sumar i ser un actor més".

Per últim, els integrants de l'APSA asseguren que "entre tots de ben segur trobarem solucions a les dificultats que vagin apareixent" i, en les setmanes posteriors, s'aniran finalitzant els tràmits administratius necessaris per a donar pas a la presentació oficial de l'associació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT