PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Koldo continua apostant per la progressió d’Iker amb la sub-21

El jove porter es cau de la convocatòria en primera instància i ajudarà el combinat d’Eloy Casals sota pals

Per Vicente Pallarés

Josep Gomes surt a blocar una pilota durant el partit contra Malta.
Josep Gomes surt a blocar una pilota durant el partit contra Malta. | FAF

Tal com ja va succeir a la convocatòria de l’anterior finestra de seleccions, Iker Álvarez continuarà ajudant el combinat nacional sub-21 al partit contra Anglaterra. Els homes dirigits per Eloy Casals volen repetir el miracle de l’empat, aquesta vegada a terres britàniques, i la presència del porter del Vila-real C sota pals serà vital per reduir les opcions dels galàctics atacants que juguen fins i tot la Lliga de Campions. El porter andorrà va debutar el passat cap de setmana en partit oficial aquesta temporada amb el segon filial del submarí groc contra el Paterna. Per tant, Koldo Álvarez ha decidit apostar per Victor Silverio, de l’FC Ordino, com a suplent de Gomes, que segueix a un nivell alt i, sobretot, aturant penals contra qualsevol rival, tot i no haver començat la Lliga Multisegur, que ho farà la setmana vinent.


A la defensa, el seleccionador nacional ha convocat Albert Alavedra, Marc García, Moi San Nicolás, Emili i Adri Rodrigues, encara que altres homes com Joan Cervós, Jordi Rubio o Marc Rebés podrien actuar en la línia defensiva si el guió del partit així ho requerís. Al mig del camp, destaca la presència de Sebas Gómez, que malgrat haver sigut convocat l’anterior finestra, no va poder acudir amb la tricolor per motius personals, i de Ludo Clemente, que va acabar caient-se de la convocatòria després del partit contra Cap Verd per decisió tècnica. Luis Blanco tampoc va poder jugar a causa de problemes de salut i ara gaudirà d’una nova oportunitat de fer-se un lloc com a indispensable amb l’absoluta.


Com a atacants, Jordi Aláez, Ricard Fernández i Àlex Martínez seran les absències destacades de la selecció sub-21 i sembla que ja són homes fixos per a Koldo. El Cucu és el màxim golejador de tota la Tercera Divisió espanyola. I és que el davanter del Formentera va anotar set dianes en només dos partits i el seu club és un dels clars candidats a jugar la promoció d’ascens. D’altra banda, Aaaron Sánchez i Luigi San Nicolás també continuen fent-se un lloc al nucli dur de la selecció, que cada cop sembla més sòlid. No obstant això, no hi podrà ser Marc Vales per sanció, la mateixa causa que va determinar la seva absència a les Illes Fèroe després del darrer compromís contra Malta al Principat.


L’Inter d’Escaldes és el club que més jugadors aporta a aquesta convocatòria, ja que set dels 23 futbolistes que ara es posaran a les ordres de Koldo defensaran la samarreta blau-i-negra aquesta temporada, malgrat l’absència d’Ilde Lima per motius extraesportius, que podria sumar un efectiu més de l’actual campió de Lliga i Copa a la tricolor.

 

Convocats

 

PORTERS
José Antonio Gomes
Víctor Silverio

DEFENSES
Albert Alavedra 
Marc García
Moi San Nicolás
Emili García
Adri Rorigues

MIGCAMPISTES
Víctor Bernat
Joan Cervós
Sebas Gómez
Sergio Moreno 
Marc Rebés
Marcio Vieira 
Luis Blanco 
Ludo Clemente
Cristian Martínez
Marc Pujol
Jordi Rubio

DAVANTERS
Jordi Aláez
Àlex Martínez
Aaron Sánchez
Ricard ‘Cucu’ Fernández
Luigi San Nicolás

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT