PUBLICITAT

Detingut un estranger per intentar entrar a un xalet

La Policia arresta un jove de 18 anys per agredir al seu pare

Per El Periòdic

Un cotxe de policia davant de l'edifici central del cos d'ordre a Escaldes-Engordany
Un cotxe de policia davant de l'edifici central del cos d'ordre a Escaldes-Engordany | ANA

La Policia va detenir a Escaldes-Engordany un home no resident de 34 anys per un presumpte de delicte contra el patrimoni i la inviolabilitat del domicili. Segons els agents, els seus serveis van ser requerits a les 09.46 hores del passat dissabte a un domicili particular, un xalet, d’Andorra la Vella, on l’autor hauria forçat una de les persianes exteriors per intentar entrar a l’interior de l’immoble. Els fets haurien ocorregut durant la nit, però els indicis trobats in situ per part dels professionals van permetre la identificació i detenció de l’interessat.

Durant la darrera setmana, el Cos de la Policia va procedir a arrestar gairebé una vintena de persones (19). En concret, la majoria d’actuacions desplegades responen a la detecció de presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (12), una contra la salut pública, una més contra el patrimoni, i, finalment, cinc s’han efectuat per d’altres.

Una altra detenció destacada durant la setmana es va produir el divendres passat, quan el cos va detenir un noi de 18 anys resident a Andorra la Vella, com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic, honor, patrimoni i funció pública. La Policia es va personar al domicili particular per una desavinença entre el fill i el seu pare, la qual va derivar en uns danys al domicili i una agressió física del detingut envers el progenitor. Segons els agents, quan els agents van interpel·lar el noi, aquest va reaccionar de «manera desproporcionada» i, a més, es determina que el detingut tenia prohibit accedir al domicili familiar.
Pel que fa a les detencions relacionades amb la violència domèstica, es va detenir una parella a Andorra la Vella, en concret una dona i un home residents de 38 i 33 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic. Segons la Policia, l’actuació hauria estat requerida a la via pública, per una discussió que s’hauria produït a l’interior del domicili i que hauria derivat en una agressió mútua.

Per altra banda, també es va detenir a dos homes residents de 23 i 42 anys com a presumptes autors d’un delicte contra l’Administració de Justícia. En concret, a causa del crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. El més jove va ser arrestat divendres, mentre que l’home va ser-ho dimecres.

Quant a la seguretat del trànsit, amb un total de dotze detinguts per diferents motius, destaca la detenció d’un noi no resident de 20 anys que va donar positiu a la prova de control de tòxics salivar, i que, segons la Policia, conduïa de forma temerària «posant en perill la seguretat de la resta d’usuaris de la via pública». Per últim, aquest cap de setmana es va arrestar una noia resident de 20 anys, que va donar positiu a la prova de control de tòxics salivar i, a més, es trobava en possessió d’una cigarreta marihuana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT