PUBLICITAT

Caldea i el Museu Carmen Thyssen organitzen la 3a edició del concurs de dibuix per a infants

Els infants hauran de representar què és per a ells l'spa termal i, en especial

Per El Periòdic

Cartell de la 3a edició del concurs de dibuix.
Cartell de la 3a edició del concurs de dibuix. | Caldea

Caldea juntament amb el Museu Carmen Thyssen Andorra i en col·laboració amb el ministeri d'Educació, organitzen la 3a edició del concurs de dibuix per a infants d'entre 3 i 10 anys de tots els centres educatius, els quals estaran dividits en quatre categories. Sota el lema 'Caldea, on l'aigua és vida', els infants hauran de representar què és per a ells l'spa termal i, en especial, què representa l'aigua com a recurs natural principal per al funcionament del centre.

Per a participar-hi, es necessita un únic dibuix pintant en una làmina de cartolina de mida A3 produïda per Caldea i el museu, la qual es lliurà a les aules. El termini de participació comença aquest dilluns 9 de novembre i finalitza el 9 de desembre a les 19 hores. El jurat qualificador estarà format per diversos representants de les diferents entitats col·laboradores i es reunirà el 16 de desembre. Entre tots, se seleccionaran 10 semifinalistes per categoria, d'entre els quals s'escollirà els tres millors treballs de cada categoria.

Els premis són una entrada familiar per accedir a Caldea, lots de marxandatge del museu, a més d'una entrada familiar pel centre cultural per a cada premiat. A causa de la situació d'emergència sanitària actual, l'entrega de premis no es farà de forma presencial i es podran recollir al museu la setmana del 22 de desembre al 9 de gener, entre les 10 i les 19 hores, excepte els dies 25 i 26 de desembre, i l'1 i el 6 de gener. Els dilluns el museu està tancat i els diumenges obre fins a les 14 hores. Així, els premis es comunicaran als guanyadors a través dels seus pares i també a través de les xarxes socials de Caldea i del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT