PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La botiga de la Creu Roja es trasllada a Santa Coloma

L’entitat manté el servei després de la prolongació d’ERTOs

Per El Periòdic

La botiga solidària de la Creu Roja en la nova ubicació.
La botiga solidària de la Creu Roja en la nova ubicació. | CREU ROJA

tres mesos després de la seva inauguració, la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana canvia d’ubicació per guanyar espai i poder donar servei a més gent que es troba en risc o situació d’exclusió. Des del començament de novembre, la botiga s’ha traslladat a l’avinguda de Santa Coloma, 41-45, d’Andorra la Vella —a tocar de la seu social de l’entitat— i, com ja feia en l’anterior ubicació, ofereix en els seus prestatges diferents productes de primera necessitat: productes alimentaris no peribles, productes d’higiene, productes de neteja i productes per a nadons i infants.

Aquest servei, que en un primer moment es va crear per a les persones que a conseqüència del tancament temporal o definitiu d’empreses i negocis del país havien vist seriosament reduïts els seus ingressos, pretenia tenir una duració temporal limitada als mesos d’estiu. Però la prolongació dels ERTOs i la disminució de l’activitat econòmica han dut l’entitat a mantenir aquest recurs amb l’objectiu de facilitar als membres de les unitats familiars més desfavorides una vida digna. La botiga s’abasteix gràcies a les aportacions puntuals de diferents productors, comerços i particulars, i a les provisions periòdiques dels supermercats Pyrénées Andorra, Super U – CCA o CompraBé.

Les persones que vulguin donar algun d’aquests productes poden dur-los a la Creu Roja de dilluns a divendres de 08.00 a 20.00 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT