PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra, amb l’objectiu de sumar de tres contra el Barça B

El conjunt tricolor rebrà un altre dels rivals de la categoria que acostuma a tenir un bon tracte de pilota

Per Vicente Pallarés

Nacho Castro i Gerard Piqué mantenen una conversa al Prada de Moles.
Nacho Castro i Gerard Piqué mantenen una conversa al Prada de Moles. | @fcandorra

El Prada de Moles es prepara per acollir avui un partit idíl·lic pels espectadors entre dos equips que destaquen pel seu bon tracte de pilota. Paradoxalment, l’enfrontament haurà de ser, un cop més, a porta tancada. «Serà un partit maco i és una llàstima que la gent no pugui venir a veure’l», va lamentar el tècnic de l’FC Andorra, Nacho Castro, abans del partit contra el Barça B. L’entrenador tricolor va tenir clar el seu missatge. I és que sap que han d’afrontar el matx «amb la mateixa valentia que aquests primers tres partits». «L’equip ha estat molt bé en moltes fases del joc, intentar treure’ls la pilota, que pateixin, perquè també sabem que t’iguala molt en la seva fase defensiva, i si sabem interpretar aquestes situacions del joc, podem fer-los molt mal», va afegir.


Si el subgrup en el qual ha quedat emmarcat el conjunt del Principat ja és força difícil, aquest rival obligarà a donar la millor versió de l’equip: «Ens exigirà molt per l’equip que és, molt dinàmic, jove, amb moltíssima qualitat, molt bon tracte de pilota, que fa les coses molt bé i que, a més, té futbolistes determinants a nivell individual per a la categoria». I per a això, els homes de Castro necessitaran «no només personalitat amb la pilota», ja que «també es tracta de competir, i de segur, pel perfil d’equip que és i com juguen, ens tocarà saber patir», a més de «millorar situacions del joc, sobre tot en el tema d’estratègia, que en els dos últims partits, ens ha penalitzat moltíssim. Hem d’analitzar les situacions que ens han portat a no sumar de tres en tres», va confessar el preparador espanyol.
Fins ara, l’FC Andorra ha deixat bones sensacions en els partits contra el Llagostera, l’Espanyol B i el Cornellà, però només ha pogut sumar tres empats i, com és normal en el món d’un futbol resultadista, comença el run-run entre els aficionats. «No podem viure de les sensacions o dels mèrits, però molt sovint la gent és molt resultadista i l’anàlisi s’ha de fer d’una manera més equilibrada», va recordar el tècnic, que va creure, demanant calma, que «és veritat que els resultats condicionen i a l’hora de fer un anàlisi és complicat, però podríem tenir més punts perfectament. És una lliga molt igualada i no ens hem de tornar bojos perquè els partits duren 90 minuts i hem de madurar-los». No obstant això, coneix la importància de sumar tres punts que «farien que el jugador tingui molta més confiança».


El Barça B arriba al Principat amb alguns noms propis diferents als de la temporada passada. Ja no hi són figures com Riqui Puig, però futures estrelles com Konrad, Oriol Busquets, Ilaix o Hiroki Abe trepitjaran el Prada de Moles. Es tracta de jugadors valorats en milions d’euros. «És un filial que sempre té la capacitat de poder escollir els millors jugadors joves de tot Espanya. És un equip amb un molt talent natural i amb un gran entrenador. És un dels millors equips de la categoria per la qualitat individual i pel que proposen, però sabem que nosaltres som un molt bon equip i que també tenim moltíssimes opcions de guanyar el partit», va analitzar Castro.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT