PUBLICITAT

Balanç positiu de les Jornades de Cuina de Tardor

Alguns participats les descriuen com les millors, malgrat la pandèmia

Per El Periòdic

Un dels participants a les Jornades de Cuina de Tardor.
Un dels participants a les Jornades de Cuina de Tardor. | Comú de la Massana

Tal com va informar el Comú de la Massana, tot i les restriccions a causa de la pandèmia, els restaurants fan un bon balanç de les tretzenes Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons. Fins i tot, alguns participants les han descrit com la millor campanya que s’ha registrat fins ara: «Ha estat una de les edicions en què hem servit més menús, fins i tot algun dia hem fet el ple total i totes les taules han demanat l’oferta de la Massana Fogons», va assegurar el xef Julien Vaillant, de l’Hostal Palanques.


Tot i la incertesa del context actual, la corporació massanenca va decidir continuar amb les accions de promoció de la restauració de la parròquia: «No sabíem del cert com aniria a causa de les mesures que limiten l’aforament, però per a nosaltres és una satisfacció veure que els participants estan contents», va assegurar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Participants

Fins a 14 restaurants van participar a l’edició d’enguany, el mateix nombre que a les darreres ocasions. En aquest sentit, segons va recordar el comú, «sota el paraigua de la Massana Fogons s’organitzen dues jornades gastronòmiques: una a l’hivern i l’altra a la tardor». Els restaurants participants van ser: Borda Raubert, Tequilando mexicà-fusió, Hostal Palanques, el Racó dels Amics, Angelo Pizzeria Restaurant, Malandra, la Borda de l’Avi, la Minjadora del Sinquede, la Bordeta del Poble, Surf Pizza, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Borda Eulari i Borda Vella Casa Palés.


Una de les novetats d’aquesta edició va ser que per una despesa superior als 30 euros en menús de la Massana Fogons, el Comú de la Massana lliurava un val de compra de cinc euros, que es pot bescanviar fins al 31 de desembre als bars i restaurants de la parròquia adherits a la campanya promocional.


El Comú de la Massana va informar, també, que ja està treballant en noves accions per promocionar la gastronomia. Garrallà va avançar, en aquest sentit, que s’està dissenyant una campanya per potenciar el menjar per emportar i el servei a domicili «ja que ara és una opció  molt bona per aquelles persones confinades o que prefereixen no sortir de casa». A més, també s’està treballant en les Jornades de Cuina d’Hivern que tindran lloc a principis d’any.

PUBLICITAT
PUBLICITAT