PUBLICITAT

Vives envia el condol al president d’Àustria per l’atemptat a Viena

El copríncep va apuntar que el poble andorrà condemna l’ús de la violència terrorista

Per El Periòdic

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, durant un discurs.
El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, durant un discurs. | ANA/M.P.

El copríncep episcopal, Joan Enric Vives, va fer arribar un missatge de condol al president d’Àustria, Alexander Van der Bellen, en relació amb l’atemptat succeït a Viena aquesta setmana. En el missatge, Vives va expressar el condol en nom del poble andorrà i del Govern «pel terrible atemptat terrorista sofert dilluns per la ciutat de Viena, Àustria, i que ha causat dolor i pèrdua de vides humanes». També va afegir que «us asseguro la meva profunda solidaritat i proximitat espiritual a tots els ferits i afectats per aquest acte terrorista, així com la meva oració a Déu pels difunts, demanant que siguin acollits en la felicitat eterna».


A més, va indicar que el poble andorrà deplora i condemna l’ús de la violència terrorista que colpeja vides innocents, «ja que el terror no ha de trobar lloc en una societat civilitzada, i el recurs al terror mai no té cap justificació». Finalment, Vives va manifestar la seva profunda solidaritat i proximitat espiritual a tots els ferits i afectats.


El dilluns passat a la nit, persones amb armes automàtiques van obrir foc a sis llocs del centre de Viena. El tiroteig va provocar la mort de quatre persones i va deixar 14 ferits, entre els quals un agent de policia, segons les autoritats austríaques. Més tard, el cos de seguretat va abatre un dels culpables de l’atemptat terrorista.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT