PUBLICITAT

L’FC Andorra suma un altre empat, ara contra el Cornellà

Amb aquest, l’equip del Principat ja suma tres empats seguits, els anteriors contra el Llagostera i l’Espanyol B

Per El Periòdic

Partit de l’FC Andorra contra l’Espanyol B.
Partit de l’FC Andorra contra l’Espanyol B. | FC Andorra

El partit que va tenir lloc ahir al migdia al Nou Municipal i que va enfrontar el Cornellà i l’Andorra, va acabar amb un empat a dos entre els equips en qüestió. El Cornellà va afrontar el partit amb ganes de remuntar la seva puntuació a la lliga després de perdre l’últim partit contra el Prat per un marcador d’un a zero. La setmana anterior, l’FC Andorra, com a visitant, va treballar l’empat a dos davant l’Espanyol B, sumant, així, un punt a l’últim partit disputat de competició abans del d’ahir. Després del partit contra l’Espanyol, l’equip local es va quedar en novena posició, mentre que l’Andorra es va quedar al cinquè lloc.


El partit d’ahir va arrancar de manera positiva per l’Andorra, que va aprofitar la jugada per inaugurar el marcador amb un gol de Hevel pocs minuts després de l’inici del partit, en concret, al minut u. Tot i això, després, el Cornellà va igualar el marcador gràcies a un gol d’Eloy Gila al minut 6. Després va marcar, de nou, l’equip de Cornellà, que va remuntar gràcies a un gol de Borja Garcia gairebé al final de la primera part, en concret, al minut 46. 
Després del descans, l’Andorra va marcar de nou amb un gol de Rubén Enri al minut 71. El marcador igualat a dos ja va ser el definitiu fins al final del partit.


Durant el partit, l’Andorra va substituir a Rubén Enri, David Martín, Aguado, Vila i Iker per Mantovani, Víctor Casadesús, Borja Herrera, Gaffoor i Carlitos. Per altra banda, l’arbitre va amonestar a set jugadors. Per part dels locals, la targeta groga va ser per Guzmán, Agus, Eloy Gila i Pol Moreno i per part de l’Andorra, es va amonestar a Gaffoor, Mantovani i Riverola.


Amb l’empat a dos, el Cornellà es queda amb un punt i l’Andorra amb tres.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT