PUBLICITAT

Menys ingressats per Covid a l’hospital i al Cedre

El Ministeri Salut va registrar 69 nous positius el diumenge

Per El Periòdic

L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | Arxiu ANA

Segons es va fer saber des del Ministeri de Salut ahir a primera hora de la tarda, els nous contagis de Covid-19 registrats en les darreres 24 hores s’elevava fins a 69. Així, des de l’inici de la pandèmia, al Principat s’hi han registrat un total de 4.825 casos, 3.968 dels quals corresponen a la segona onada que va tenir inici entre el setembre i l’octubre d’enguany.


Per altra banda, en l’actualització de les dades sanitàries, l’Executiu va informar que actualment, els casos actius del virus se situen en 1.275 i les defuncions es mantenen en 75. A l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell hi ha 34 persones ingressades, quatre menys que aquest passat dissabte. Del total de persones al centre sanitari, 25 es troben a planta i nou són a la Unitat de Cures Intensives (UCI), de les quals, vuit requereixen ventilació mecànica per poder respirar.


En relació amb els pacients que estan ingressats a la coneguda popularment com a «planta Covid» del Cedre, Salut també va constatar que segueixen disminuint i actualment hi ha 11 residents, tots procedents del mateix centre sociosanitari.


Incidència a les escoles

Finalment, en relació amb la població escolar, actualment hi ha 34 aules sota vigilància activa, 23 que tenen una tipologia de vigilància que és total i 11 amb vigilància parcial. També hi ha 11 classes més sota un règim de vigilància passiva.

PUBLICITAT
PUBLICITAT