PUBLICITAT

El Govern justifica la contractació d’A2 Security

Apunten que van recórrer als serveis de l’empresa per la seva cartera de clients

Per El Periòdic

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, aquest dijous al Consell General.
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, aquest dijous al Consell General. | ANA/M.F.

El Govern, qüestionat diverses vegades per part del grup parlamentari socialdemòcrata (PS) sobre quin és el currículum i la trajectòria de l’empresa de Toti Garcia que va ser contractada per l’Executiu per atraure inversió estrangera, va apuntar, mitjançant una resposta escrita que va ser publicada ahir al Butlletí del Consell General, que «el principal actiu d’A2 Security consisteix en la seva cartera de clients, que posa a disposició del ministeri de Presidència, Economia i Empresa».


Així i tal com va informar l’Agència de Notícies Andorrana (ANA), el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va reiterar el que ja va dir al seu dia en seu parlamentària, que fa referència al fet que l’empresa era contractada per l’Executiu per la seva experiència. Així, va destacar que la cartera d’A2 Security es compon d’empreses, «provinents majoritàriament dels sectors tecnològic i immobiliari, el turisme, els esports i la biotecnologia, entre altres, així com per contactes institucionals i empresarials a Espanya, França, els Estats Units, Israel, Rússia, Costa Rica, Mèxic, l’Argentina i el Brasil, entre altres». 


També a través de la resposta escrita es va posar en relleu que en la tasca d’intermediació i anàlisi que desenvolupa en relació amb la inversió estrangera, l’empresa es coordina amb Actua Innovació per tal que aquesta entitat pugui «seguir alguns dels dossiers que l’empresa A2 Security presenta al ministre. Aquesta relació es produeix tan directament com a través de la secretaria d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació», es va afegir al text de respostes.


A l’últim, mitjançant el mateix mètode, també es justifica la contractació directa d’acord amb la llei de contractació pública.

PUBLICITAT
PUBLICITAT